WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN

Kevin ken ik al 8 jaar als jeugdtrainer bij RSVC Zestienhoven in Rotterdam. Bij de F-jes was hij al trainer van onze zoon. En de laatste paar jaar traint hij opnieuw het team waarin ook onze zoon voetbalt, komend seizoen 2e jaars JO15-1. Hij is een voetballiefhebber in hart en nieren. Niet alleen Feyenoord zit in zijn hart, maar ook RCSV Zestienhoven en “zijn boys” hebben een speciale plek. Met plezier, geduld en positieve gezonde gedrevenheid traint hij 2, soms 3 keer per week met de jongens en op zaterdag is het match day. Plezier en het teamgevoel staan voorop. Samen “lekker ballen” is het ultieme doel. En dat gebeurt met een plan om als individu plezier te hebben, te kunnen presteren en te kunnen verbeteren, maar uiteraard ook om dit als team te kunnen. Onderlinge verstandhouding, respect en plezier zijn belangrijk. Hier werkt Kevin op een plezierige positieve manier met de jongens aan. Als dit er op jonge leeftijd niet is, dan zijn er ook geen positieve prestaties. Er is tevens altijd een plan met een doel. Aan het begin van ieder seizoen ligt het duidelijke plan er en bespreekt hij dit ook met het team en de ouders. Hoe ouder de jongens, hoe verder de stapjes in het plan. Omdat hij al jarenlang trainer is van in de basis een kernteam aan spelers, is het ook mogelijk steeds een stapje verder te bouwen maar hij bouwt niet alleen. Hij bouwt samen met het team, de begeleiding van het team en de ouders. Eenieder wordt en is betrokken. Door heldere communicatie, het is altijd duidelijk wat de bedoeling is en wat er verwacht wordt. Door het samenzijn op belangrijke momenten (start/midden/einde seizoen). Door iedere wedstrijd een doel mee te geven en hier achteraf op te evalueren. Door heel veel enthousiasme, tijd en energie te investeren in iets wat hij heel leuk vindt: kinderen en voetbal! De vereniging, jeugdspelers en ouders mogen heel blij zijn met Kevin als jeugdtrainer en dat zijn we ook!

LMG

Kevin een aantal jaar geleden leren kennen op de voetbal vereniging alwaar hij trainer/coach was en is van jongensteams. Vorig jaar nauwer betrokken geraakt met hem en gezien wat hij kan doen en bereiken met de jongens. Pubers met een eigen willetje luisteren altijd aandachtig naar hem. Zijn rustige manier van coachen en ook leren geeft de mannen rust en het comfort om ook met andere zaken dan voetbal bij hem aan te kloppen. regelmatig zie je dan ook dat de mannen naar hem toe lopen om de zaken te bespreken. Ook is hij niet bang om de confrontatie aan te gaan waar nodig. Maar ook dit weer op een rustige, uitgebalanceerde en duidelijke manier. Ook het contact met ouders kan ik dan weer als prettig beschouwen en ook hier gaat Kevin geen uitdaging uit de weg. Denk ook dat de richting welke gekozen is (Kindercoach) als een strak maatpak bij hem past.

KD

Hij heeft heel veel voor mijn dochter gedaan en betekend. Ze heeft de sessies met hem als zeer prettig ervaren en voelde zich altijd erg op haar gemak. Door zijn aanpak en benadering heeft zij op het gebied van zelfvertrouwen vele meters gemaakt.

LDB

Kevin heeft mijn zoon z’n glimlach teruggegeven.

NVM

Er zijn mensen met een berg aan opleidingen en er zijn mensen met natuurlijke gaven. Ik kan niet anders zeggen dat coach Kevin van VoetbalKracht, buiten het eerste, vooral het tweede bezit en dat is meer dan bijzonder! Het coachen zit gewoon in zijn bloed! De band en het wederzijdse respect wat hij met mijn zoon heeft opgebouwd is geweldig. Zonder oordeel zag hij hem staan. No nonsense, trainen, sporten, samen gamen, praten, spelletjes doen, niets moeten maar er gewoon zijn. Geen boekjes volgen maar gewoon uitproberen waar zijn behoefte lag en zien wat werkte. Wij hadden vooral één doel (letterlijk en figuurlijk). Het moment dat dit doel werd bereikt zal ik nooit vergeten! Die twinkel die ik weer in zijn ogen zag na lange tijd is een gouden momentje geweest voor mij. Zonder zijn hulp was dit nooit gelukt en ben Kevin daar heel, heel, heel erg dankbaar voor!

HDV

Over mij

“Wanneer iemand een vreemde voor zichzelf is, is iemand ook van anderen vervreemd. Als iemand niet meer in verbinding met zichzelf staat, kan iemand ook niet verbinden met anderen.”

Anne Morrow Lindbergh